Information till socialtjänster

Fryshuset har nu en möjlighet att ta emot uppdrag från socialtjänster som saknar kvalificerade kontaktpersoner att matcha ihop med huvudmän. Fryshuset erbjuder kvalificerade kontaktpersoner som alla har en stor vana av att arbeta med barn och ungdomar som kommer från destruktiva miljöer och som behöver stöttning. Det som skiljer Fryshuset från andra verksamheter är att vi har arbetat med frågor inom den sociala sfären i över 30 år och har stor erfarenhet av att få personer som tidigare levt destruktiva liv att bli positiva förebilder.

Fryshusets kontaktmannaskap kan tillhandahålla kvalificerade kontaktpersoner som förutom sin långa erfarenhet av arbete med barn och ungdomar även har en diversifierad bakgrund och vi har ett flertal kvalificerade kontaktpersoner som är utbildade steg 1 terapeuter. Vår styrka är att vi kan matcha huvudmän med kontaktpersonerna och utifrån Fryshusets värdegrund och det stora nätverk av aktiviteter och erfarenheter som finns inom Fryshuset kan hjälpa huvudmännen. Vi arbetar utifrån en upprättad genomförandeplan samt evidensbaserade metoder. Alla kvalificerade kontaktpersoner får regelbunden handledning från våra erfarna handledare.

 

Vi kommer gärna ut till er stadsdel och träffar er och berättar mer om vår verksamhet. Kontakta Choukri.Khotar@fryshuset.se